KARAKESEK KÖRALİLER İLKOKULU
Karakesek Köyü Köraliler Mezrası

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

MİSYON

Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

BAŞARILAR

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yapılan "Küçük Deneylerle bilimsel Dokunuşlar" eTwinning Projesinde Ulusal Kalite Etiketi ödülü vardır.

8.30- 14.00

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Uydu İnternet (VSAT)

Karakesek Köyüne bağlı bir mezra olan Köralilerde 24 hane bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı: Küçük Deneylerle Bilimsel Dokunuşlar eTwinning Projesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı: WebSöz eTwinning Projesi 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında "Yiyin Gari" ve "Kitapların gücü Adına " e Twinning Projeleri